Büyükşehir Belediyesi, İlkadım Belediyesi ve İlkadım Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile açılan Leylim Takı Tasarım Kazaziye-Unutulmaya Yüz Tutmuş Karma El Sanatları Sergisi yoğun ilgi gördü.

Kültür ve Sosyal Daire İşleri Başkanlığı Sergi Salonu'nda İlkadım Halk Eğitim Merkezi Eğitmen Leyla Şen Keskin ve öğrencilerinin el emeklerinin bulduğu sergiye, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Necmi Camaş, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, İlkadım Milli Eğitim Müdürü Numan Davutoğlu, İlkadım Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kemalettin Ak, Özgecan Kadın Koordinasyon ve Sosyal Hizmetler Merkezi Gönüllü Yöneticisi Fatma Taşçı, kurum yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

DESTEK OLUYORUZ
Unutulmaya yüz tutmuş el sanatlarını yaşatmak ve kadınlara destek olmayı amaçladıklarını kaydeden Eğitmen Leyla Şen Keskin, "Sergimizde telkari ve kazaziye sanatının en güzel örneklerini sergiliyoruz. Kursiyerlerimizle emek vererek yaptığımız takılar büyük beğeni alıyor. Yaptığımız kurslarla öğrencilerimize hem el sanatı öğretiyor, hem de maddi manevi destek oluyoruz. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Ayşe KUŞCU