Şahin, kutlama pastasını Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez ile kesti


Yeni yılda yenilenen yüzüyle okuyucularının karşına çıkan internet haber portalı 'www.habergazetesi.com.tr' için Haber Medya Grubu'nda pasta kesildi. Pasta kesimine Samsun Valisi İbrahim Şahin de katıldı.

Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez'in davetiyle Haber Medya'nın sevincine ortak olan Vali Şahin, kutlama pastasını Haber Medya yöneticileri ile birlikte kesti. Pasta kesimine Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hacı Ahmet Ölmez ve Ahmet Şenocak, Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Necdet Uzun, Borsan'ın İtalya'daki ortağı Mr. Mauro Rota, Borsan İhracat Sorumlusu Uğur Ölmez, Satış ve Pazarlama Direktörü Hülya Hacıoğlu, Haberaks TV Genel Yayın Koordinatörü Fatih Korkmaz, Haber Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Okan Aralan, Haber Medya Haber Müdürü Erdem Erol, Haber Radyo Genel Yayın Yönetmeni Cumhur Kocaoğlu, Haberaks TV Programlar Koordinatörü Sinan Sallabaş ile Haber Medya çalışanları katıldı.

LAYIK OLDUĞU YERİ ALACAK
Pasta kesimi öncesi açıklamada bulunan Vali Şahin, "Haber Medya Grubu'nun gazete, televizyon, dergi ve radyosunun ardından internet sitesi de gruba yakışır yeni yüzüyle okurlarının karşısına çıktı. İlgiyle takip ettiğimiz Haber Medya'nın yayın organları içerisinde internet haber portalı da layık olduğu yeri eminim çok kısa sürede alacaktır. Başta Adnan Ölmez, Ahmet Ölmez, Ahmet Şenocak ve Necdet Uzun olmak üzere Haber Medya Grubu'nun mensuplarına çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

ÇOK BEĞENDİ
Vali Şahin, pasta kesimin ardından habergazetesi.com.tr'nin yeni yüzünü çalışma ofisinde inceledi. habergazetesi.com.tr'nin yeni yüzünü çok beğenen Vali Şahin, "Hem Samsun'dan, hem bölgeden hem de ülkeden haberlerle dolu dolu bir içerik oluşturulmuş. Görselliğin yanı sıra içerik olarak da son derece tatmin edici. habergazetesi.com.tr'nin en kısa sürede çok büyük kitlelere ulaşacağına inanıyorum. Emeği geçenleri kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Barış BUDANOĞLU