Akademi liglerinde Samsun'u temsil eden ve yeni sezona bomba gibi hazırlanmak isteyen Atakum Belediyespor'da aktiviteler devam ediyor. Kulübün davetlisi olarak gelen TFF Eğitmeni Nedim Karadeniz ve Sonkan Konak, Turuncu-Beyazlı teknik ekibe iki günlük bir eğitim proğramı düzenledi.

Yeni yönetimiyle bambaşka bir yüze bürünen Atakum Belediyespor'da işler yolunda gidiyor. Sporculara kaliteli futbol eğitiminin yanısıra antrenörlerinde seviyelerini üst düzeye çıkarmayı hedefleyen yönetim TFF Eğitmeni Nedim Karadeniz ve Sonkan Konak'ı, Samsun'a davet etti. Karadeniz ve Konak burada Atakum Belediyespor'lu antrenörlere iki gün boyunca hem pratik hemde teorik konularda eğitimler verdi. Profesyonel bir şekilde çalışmaları sürdürdüklerini belirten Sportif Direktör Dursun Karamustafa, "Başkanımız Mehmet Aydın ve teknik ekipte bulunan arkadaşlarımızla Atakum Belediyespor'u iyi yerlere getirmek için uğraş veriyoruz. Bizleri kırmayarak davetimizi kabul eden Nedim Karadeniz ve Sonkan Konak hocalarımıza teşekkür ediyoruz. Hocalarımız antrenörlerimize iki günlük eğitimden verdiler"dedi.

PLAKET VERDİLER...

Atakum Belediyespor Kulübü yönetimi Samsun'a gelen ve burada antrenörlere eğitim veren Nedim Karadeniz'e ve Sonkan Konak'a teşekkür plaketi verdi.