İmzalanan destek anlaşmasıyla Samsun Canik Belediyespor'un formalarından KÖYTÜR'ün reklamıücretsiz olarak yer alacak

ANLAMLI DESTEK
Daha önce Samsunspor'a desteğe öncü olması amacıyla kapalı otoparkı tahsis eden Canik Belediyesi, şimdi de ekonomik olarak zor durumda bulunan şehrin markası KÖYTÜR'e anlamlı bir destek verdi. Destek kapsamında KÖYTÜR'ün reklamı, Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ndeki Samsun Canik Belediyespor'un formalarında ücretsiz olarak yer alacak. Canik Belediyesi ve KÖYTÜR arasındaki destek anlaşması Belediye Başkanı Osman Genç, Samsun Canik Belediyespor Başkanı Ercan Bayrak ve KÖYTÜR Yöneticisi Musa Çakır arasında imzalandı.

İKİ MARKA BULUŞTU
Canik Belediyesi'nde gerçekleşen imza töreninde Başantrenör Mehmet Can Öztürk ile bayan basketbolcular da yer aldı. Şehirlerin ve firmaların tanıtımında sporun önemli olduğuna işaret eden Belediye Başkanı Osman Genç, "Samsun Canik Bayan Basketbol Takımımız, şehrimizi Süper Lig'de temsil eden tek takımdır ve Samsun'un bir markasıdır. KÖYTÜR de bu şehrin markası ve değeridir. Biz de bu şehre ekonomik katkı sağlayan, istihdam sağlayan KÖYTÜR firmamıza destek vermek istedik. Bu belki bu firmamıza direk ekonomik bir katkı değildir. Ancak bu bir başlangıçtır, bu bir mesajdır, bu bir çağrıdır" dedi.

EL ELE VERMELİYİZ
Canik Belediyesi olarak Samsun'un her alanda gelişimine katkıda bulunmayı amaçlarken, şehrin değerlerini de daha güçlü kılmak için çalıştıklarını belirten Genç, "Bu şehir hepimizin. Eğer bu şehir bizimse, değerlerimize de sahip çıkacak olan bizleriz. Eğer bugün zor durumda olan firmalarımıza sahip çıkmazsak ve destek olmazsak, kaybeden firmalar değil, şehrimiz olur. Çünkü bir şehri marka yapan o şehrin marka firmalarıdır. Yani şehirleri şehir yapan markalarıdır. Bu şehirde mutlaka ticaretin önünü açmamız gerekmektedir. Eğer bu çağrıya kulak tıkarsak, şehrimiz için 2023, 2053, 2071 hedeflerini yakalamak çok zor olur. Bunu ancak el ele vererek, birlikte başarabiliriz" diye konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ
KÖYTÜR Yöneticisi Musa Çakır da, "Yaptığımız bu anlaşma maddiyattan çok bizlere verilen destek bakımından çok anlamlıdır. Özellikle bu tür manevi destek bizlere moral ve şevk veriyor. Bu anlamlı destekten dolayı Başkanımız Osman Genç'e ve Samsun Canik Bayan Basketbol Takımımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. Konuşmalarından ardından Başkan Osman Genç, KÖYTÜR Yönetici Musa Çakır ve Samsun Canik Belediyespor Kulübü Başkanı Ercan Bayrak, KÖYTÜR'ün formalarda reklamının yer almasını içeren anlaşmayı imzaladı. İmza töreninin sonunda Başkan Genç, Çakır'a üzerinde KÖYTÜR reklamının yer aldığı Samsun Canik Bayan Basketbol Takımı'nın 55 numaralı formasını hediye etti.

YENİ FORMA BAŞKAN GENÇ'E...
Üzerinde KÖYTÜR'ün de reklamının da yer aldığı yeni formadan Belediye Başkanı Osman Genç'e de hediye edildi.