15 Temmuz'daki darbe girişiminde çıkan olaylarda şehit olan Komiser Yardımcısı 23 yaşındaki Cennet Yiğit'in bir ay sonra nişanlanacağı ortaya çıktı. Nişan yüzüklerini dahi alan sözlüsü Ali Bilgin, cenazede gözyaşlarına boğuldu.

Darbe girişiminde çıkan olaylarda Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda görevliyken şehit olan Komiser Yardımcısı Cennet Yiğit'in cenaze namazı Kayseri'nin Bünyan ilçesi Merkez Bayramlı Camii'nde kılındı.

Cenaze namazına Vali Süleyman Kamçı, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, şehit Cennet Yiğit'in babası Yahya Kemal Yiğit, sözlüsü Ali Bilgin ile birlikte silah arkadaşları, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kılınan namazın ardından şehit Komiser Yardımcısı Cennet Yiğit'in naaşı, Bünyan ilçesinde bulunan şehitliğe defnedildi.

23 yaşındaki şehit Komiser Yardımcısı Cennet Yiğit'in DSİ'de çalışan Ali Bilgin ile bir süre önce sözlendiği, nişan yüzüklerini dahi alan çiftin bir ay sonra nişan töreni yapmayı planladıkları ve gelecek yıl evlilik hazırlığı yaptıkları öğrenildi.