Atakum Belediyespor U15 takımı, Türkiye Futbol Federasyonu Coca-Cola Gelişim Ligi yeni sezon çalışmalarını sürdürüyor. Altyapı Koordinatörü Dursun Karamustafaoğlu, U15 dahil katılacakları her kategoride final oynamak istediklerini söyledi

SEZONU AÇTI

Geçtiğimiz yıl başarılı bir sezon geçirerek Türkiye Futbol Federasyonu Coca-Cola Gelişim Ligleri'nde grubunu ikinci bitiren Atakum Belediyespor, bu sezon zirveyi gözüne kestirdi. Atakum Belediyespor Tesisleri'nde antrenör Bülent Çelik ve kaleci antrenörü Recep Tevetoğlu yönetiminde gerçekleşen antrenmanı, Altyapı Koordinatörü Dursun Karamustafaoğlu da takip etti. Antrenör Bülent Çelik, gelecek sezonki hedeflerinin zirve olduğunu belirterek, "2002 doğumlu 24 oyuncu ile sezonu açtık. Amacımız bu çalışma dönemini en iyi şekilde geçirip Eylül ayında başlayacak lige hazır olmak. Hedefimiz geçtiğimiz yıl elde ettiğimiz gelişim ligi grup ikinciliği başarısının üstüne çıkabilmek. Umarım sonunda istediğimiz hedefe ulaşırız." diye konuştu.

HEDEF FİNALLER

Atakum Belediyespor Altyapı Koordinatörü Dursun Karamustafaoğlu, geçtiğimiz sezon gelişim liglerinde ilk yılları olmasına rağmen önemli başarılar kazandıklarını ifade ederek, "Geçen sezon profesyonel takımlar arasında amatör bir kulüp olarak, tüm yaş gruplarında üst sıralarda yer aldık. Bu başarı, hocalarıımzın büyük emeği ile sporcularımızın kalitesi ve Samsun'daki diğer kulüplerde bulunan yetenekli futbolcuların bize katılımı sonrası geldi. Bu yıl çıtayı daha üst seviyelere yükseltmek için çalışmalara başladık. İnşallah bu sezon istediğimiz seviyeye gelip Atakum Belediyespor'u her kategoride finallerde görmek istiyoruz. Atakum Belediye Başkanımız İshak Taşçı'ya ve Atakum Belediyespor Başkanımız Mehmet Aydın'a desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Tugay BAŞSAN