Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'su Hidayet Türkoğlu 24 Ocak 2016'da İstanbul Ülker Sports Arena'da düzenlenecek Spor Toto BSL 2016 All Star organizasyonu ile ilgili olarak Türkiye Basketbol Federasyonu resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu.

Hidayet Türkoğlu'nun açıklamaları şöyle:
"2015-2016 sezonunun ilk yarısında sona doğru yaklaşırken, bağımsız kuruluşlar tarafından kapsamlı değerlendirmeler sonucunda 'Avrupa'nın En İyi Basketbol Ligi' olarak seçilen Spor Toto Basketbol Ligi'nin, en heyecanlı ve eğlenceli organizasyonu All-Star 2016 şovu için de vakit yaklaştı.
Bildiğiniz gibi All-star şovu bu sene 24 Ocak 2016'da İstanbul'da, Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilecek.
2015'te rekor oy oranına ve izleyiciye ulaşan, keyifli anlarıyla akıllara kazınan All-star şovunda, bu sene yine lig sponsorlarımızın da desteğiyle yeni bir rekora imza atmayı hedefliyoruz.
All-Star 2015'te yakaladığımız başarının ardından çok daha güçlü bir organizasyon ile Ülker Sports Arena'da 12 bin ziyaretçi ile unutulmaz bir deneyimi paylaşmaya hazırlanıyoruz.
Spor Toto Basketbol Ligi'nin sabırsızlıkla beklenen etkinliği All-Star 2016'nın biletleri 6 Ocak 2016 günü Biletix üzerinden satışa çıkarıldı.
Bu yıl, önceki yıllardan farklı olarak All-Star oylaması için yeni bir mikro site çalışması yaptık.
Oylama işlemini daha da kolaylaştırmayı hedeflediğimiz ve yeni bir altyapı ile geliştirdiğimiz bu mikro sitede All-Star ile ilgili haberlere ve etkinlik programı gibi bilgilere de yer veriyor olacağız.
Spor Toto Basketbol Ligi All-Star 2016 oylamasında katılımcılar, favori Asya ve Avrupa karmalarını oluşturarak bu heyecana ortak olabilecekler. Basketbol severlerin oylarıyla belirlenecek Asya ve Avrupa karmalarının yıldız oyuncuları, 19 Ocak 2016 günü İstanbul'da yapılacak basın toplantısı ile duyurulacak.
All-Star 2016 programıyla ilgili detaylar ve gelişmeler önümüzdeki günlerde hem Türkiye Basketbol Federasyonu'nun iletişim platformalarından, hem de medya kanalları üzerinden yayınlanacak.
Spor Toto Basketbol Ligi'nin en heyecanlı etkinliğinde bizlerle bu heyecanı paylaşan tüm kulüplerimize, oyuncularımıza, iş ortaklarımıza ve tüm basketbol severlere teşekkürlerimi sunarım."