Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, fikstür çekimi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Yeni sezonda işlerinin kolay olmadığını dile getiren Zeren, "Bu sezon bizim en zor sezonumuz olacak, ama biz elele verip bu zorlu süreci aşacağız. İlk maçı Adana Demirspor ile kendi evimizde oynamamız bizim için büyük bir avantaj" dedi

2016-2017 Sezonu PTT 1. Lig fikstürü TFF'nin Beykoz Riva'da yer alan idari merkezindeki Orhan Saka Salonu'nda çekildi. 19-22 Ağustos tarihleri arasında başlayacak sezonun ilk haftasında ise Samsunspor, evinde Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek.

Kendileri açısından kolay bir fikstür olmadığını ve sıkıntılı süreçleri hep birlikte el ele vererek aşacaklarını söyleyen Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Sezonun ilk maçını evimizde Adana Demirspor ile oynayacağız. Baktığınızda iyi transferler yapmış güçlü takımlar var ligde. Ama sahada isim değil, mücadele eden takım kazanıyor. Belki baktığınızda kolay bir fikstür olmadı ama ben bunun tam tersini düşünüyorum. Sahada kazanmak için her şey bizim elimizde. Bu sezon bizim en zor sezonumuz olacak. İşimiz hiç kolay değil ama biz el ele verip bu sıkıntılı süreçleri geride bırakacağız. Çok isteyen çok emek veren formayı kapacak" dedi.

Salim YILDIZ