Bu yıl saçlarda moda ne? Renk uzmanı ve estetik renklendirme danışmanı Gürkan Güney, yeni yılın saç trendlerini açıkladı.

2015 yılında olan renk karışıklıklarını bu sene görmeyeceğimizi söyleyen Gürkan Güney, "Örneğin açık renkse açık, koyu renk ise koyu saçlar popüler olacak. Yani saç renkleri bir netlik kazanacak. Soğuk renklerin ön planda olacağı bir yıl olacak. Olabildiğince sarı hatta griye bakan renklerin hakimiyeti var" dedi.
Saçlarda doğallık bozulmadan renklendirmeler olacağını belirten Güney, "Çizgi şeklinde duran saçlarda kat görünümü veren ve gözümüzü yoran balyajlar olmayacak, 2016'da saçlarda doğallık olgusu revaçta olacak" ifadelerini kullandı.

"2016'DA SADELİKTEN YANA TERCİHLER GÖRECEĞİZ"
Saç kesimlerinde kat kat olmayan daha düz kesimleri sık göreceğimizi belirten Gürkan Güney sözlerini şöyle tamamladı: ''Kaş üstü olmayan düz kesim perçemler göreceğiz. Kısa saçlarda ise yüz hatları göz önünde bulundurularak çok kısa modellere gidilebilir. Kısacası; 2016'da sadelikten yana tercihler göreceğiz. Doğallıktan yana biri olarak benim gibi düşünen meslektaşlarım için güzel bir yıl olmasını diliyorum".