Bafra TSO Başkan Göksel Başar ziyarette öncelikle katılımcılara teşekkür etti. Bafra OSB'nin gelişiminden ve bu gelişimin yalnızca OSB'yi değil Bafra'yı da kapsadığını ifade ederek BİGEM'in İş ve İhracatı Geliştirmek Üzere Bafra'da kurulduğunu dile getirdi.

Başar, 'Bilişim Kulübü BİGEM projesinin altında gerçekleştirilen bir bölümüdür. Bu eğitimler sayesinde kursiyerler kendilerine, dolayısıyla da Bafra'ya katkı sağlayacaklardır. Bafra TSO olarak BİGEM Bilişim Kulübü'nün verdikleri bu hizmetlerden herkesin maksimum düzeyde fayda elde etmesi gerektiğine inanıyorum. Önemli olan insanın kendini geliştirmesidir, sadece bir diplomanın veya bir üniversite bitirmenin kişinin gelişiminde üst sınır olmadığı, bu ve benzeri eğitimler ile kişiler kendini geliştirmesinin önemli olduğu hepinizin malumudur. Yalnızca bu şekilde iyi işler başarılıp iyi konumlara gelinebilir. Sürekli gelişime açık olmalı ve kendinizi geliştirmelisiniz. Eğitiminizin etkili ve başarılı geçmesini temenni ediyorum' dedi.

BİGEM Projesi Takım Lideri Michael Mann, Bilişim Kulübü fikrinin Bafra için çok yararlı olacağını, burada da yetişen kursiyerlerin eğitimin sonuna kadar bir ekip olarak kalmasını ve sonunda bir bütün halinde Bafra'ya katkı sağlamasını beklediğini, böylelikle amaca ulaşılacağını ifade etti.

BİGEM Projesi KOBİ İş Geliştirme Uzmanı Pınar Özbay ise 'BİGEM projesi faaliyetine Şubat ayında başladı. Projenin ilk somut çıktısı bilişim kulübü ve bizler Bilişim Kulübü için gayet heyecanlıyız' dedi.
Mesut tatlı tarafından verilen eğitimlerde kursiyerler 'Html,Css,Php, SQL,Domain Registrationand set up, Javascript, Jquery,Twitter/Bootstrap, MySQL, APIs ve Mobile Apps' konuları hakkında eğitim görecekler.

Ziyarete Bafra TSO Başkanı Göksel Başar'ın yanı sıra Bafra TSO Genel Sekreteri Talip Şahin, Bafra OSB Müdürü Mustafa Reis, Bafra Belediyesi İhale Bölümü İnşaat Mühendisi Mustafa Öner Yaltırık, BİGEM Projesi Takım Lideri Michael Mann ve BİGEM Projesi KOBİ İş Geliştirme Uzmanı Pınar Özbay katıldı.