Ordulu Metin Kadıoğlu, Kıbrıs'ta 2 yıl önce tanıştığı Endonezyalı Tülay Sintin ile Fatsa ilçesinde düzenlenen düğünle dünya evine girdi.

Çalışmak amacıyla Kıbrıs'a bir otele gittiğini ve aynı otelde çalışan Endonezya uyruklu Tülay Sintin ile tanıştıklarını belirten Metin Kadıoğlu, 'Eşim Tülay ile 2 yıl önce karşılaştık ve o zaman ona aşık oldum. İlk karşılaşmanın ardından ikinci defa yine aynı şekilde karşılaştık. Sonrasında sevdik birbirimizi ve evlenmeye karar verdik. Bundan sonra Fatsa'da yaşayacağız. Çok mutluyum" dedi.
Damat Metin Kadıoğlu'nu ilk bakışta çok beğendiğini ve bu yüzden evlenme kararı aldıklarını belirten Endonezyalı gelin Tülay Sintin(Kadıoğlu), 'Metin ile tanışmamız gerçekten çok farklı oldu. ikimizde aynı otelde çalışıyorduk ve ben onu ilk gördüğümde çok etkilendim. Tanıştık ve görüşmeye başladık. Daha sonra Türkiye'de yaşama kararı aldık. Türk yemekleri çok güzel ve en çok pancar çorbasını seviyorum. Ayrıca içecek olarak da çay çok güzel. Türk yemeği yapmayı bilmiyorum ama yakın zamanda kayınvalidemden öğreneceğim. Türk düğününü televizyonda izlemiştim. Şu an benim düğünüm oldu. Çok heyecanlandım" diye konuştu.

Damat, babasının dolmuşunu gelin arabası yaptı

Gerçekleşen düğünde babası Dursun Ali Kadıoğlu'nun hastane dolmuşunu süsleyerek gelin arabasını yaptığını belirten damat Metin Kadıoğlu, 'Ekmek teknemizi gelin arabasını yapma hayalim vardı küçüklükten bu yana. Düğünde gelin arabası olarak dolmuşu tercih ettik. Farklı oldu ve herkes tarafından çok beğenildi' şeklinde konuştu.
Fatsa'da gerçekleşen düğüne gelinin annesi ve babası katılmazken kardeşleri ve kuzenleri Tülay'ı mutlu gününde yalnız bırakmadılar.