Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Kırmızı-Beyazlıların yeni sezon hazırlıklarını sorunsuz bir şekilde sürdürdüğünü söyledi.

Kızılcahamam'da başlayan ikinci etap kampını değerlendiren Zeren, "Yine buradayız. Herşey yolunda gidiyor. Yapacağımız hazırlık maçları ve taktiksel idmanlarla lige hazır hale geleceğiz" dedi

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Samsunspor'da ikinci kızılcahamam kampı dönemi başladı. Burada 10 günlük bir kamp dönemi gerçekleştirecek olan Kırmızı-Beyazlılar, 4 ekiple hazırlık maçları yapacak.

Takımda herşeyin yolunda olduğunu ve ikinci etabında da faydalı geçeceğini söyleyen Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "İkinci etap çalışmalarına Kızılcahamam'da başladık. İlk kamptan aramızda olmayan isimler var. Önümüzdeki 10 günlük kamp döneminde bol bol hazırlık maçları ve taktiksel antrenmanlar yapacağız. Burada hazırlık dönemimizi en iyi şekilde tamamlayıp yuvamıza geri döneceğiz. Lige kalan süre içerisinde de kendi tesislerimizde çalışmalarımızı yapacağız. Herşey şu anda yolunda gidiyor" dedi.

Salim YILDIZ