Meydanları boş bırakmayacağız

Samsun'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine karşı nöbet tutan vatandaşlara seslenen Avrupa Gol Kralı ve eski Samsunspor'lu milli futbolcu Tanju Çolak'da, "Bizim için, milletimiz için, varlığımız için çok önemli bir gün. Demokrasi için çok önemli gün. Sonuna kadar meydanlarda olmak zorundayız"dedi.

DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKALIM

Samsunspor eski milli futbolcusu ve Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak, demokrasi nöbetinde Cumhuriyet meydanını dolduran
kalabalığa seslendi. Önemli açıklamalarda bulunan Tanju Çolak, "Demokrasiye sahip çıkmak için sonuna kadar meydanlarda olmak zorundayız"dedi. 15 Temmuz akşamı Kamerunlu futbolcu Samuel Eto'o'nun kurucusu olduğu Samuel Eto'o Özel Vakfının 16 Temmuz'da Türk ve Dünya Karması özel maçı nedeniyle Antalya'da bulunduğunu belirten Çolak, Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız da bu maçta oynayacaktı ama akşam saat 21.30 gibi beni İstanbul'dan kızım aradı. 'Baba, İstanbul'da bir şeyler oluyor, bir hareketlilik var, köprü kapandı" dedi.

TEK BAŞIMA GİTTİM

Çolak, "Şaşırdım. Yanımda Hamza Hamzaoğlu, Okan Buruk, Ümit Davala ve yabancı futbolcular vardı, oturuyorduk. Herkes şokta. Yarım saat sonra CNN Türk'te Başkomutanımız, sevgili Cumhurbaşkanımız çok güzel bir konuşma yaptı ve 'Sokağa çıkın' söyleminden sonra Belek'teydik, yanımdakilere, 'Var mısınız Antalya merkeze gitmeye?' dedim. O gün Belek'ten taksi tutup tek başıma şehir merkezine gittim. AK Parti Milletvekili Mustafa Köse ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile inanın sabah saat 06.30'a kadar nöbet tuttum. 100 bin kişi de bizimle beraber oradaydı"diye konuştu.

KÜLLİYE'DE NÖBET TUTTU...

Avrupa Gol Kralı ve eski Samsunspor'lu milli futbolcu Tanju Çolak, darbe gecesi Ankara'daki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde nöbet tuttuğunu söyledi.