Samsunspor yönetimi, 2. etap kampı öncesi takıma para dopingi yapmayı planlıyordu. Ancak ülkedeki darbe girişimi ve Başkan Erkurt Tutu'nun da geçtiğimiz haftayı hastanede geçirmesiyle bu hedef sekteye uğradı. Yönetim, bu hafta sonuna kadar görüşmelerini tamamlayıp, takıma ödeme yapmak için seferber oldu

YÖNETİM DE RAHATSIZ

Kırmızı - Beyazlılarda Başkan Erkurt Tutu, uzun süredir takıma ödeme yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kulübü federasyona şikayet edenlerin alacaklarını tahsil etmesi ancak diğer futbolcuların ise henüz para alamaması yönetimi de rahatsız ediyor. Takım içerisinde huzursuzluk çıkmaması için tüm futbolculara ödeme yapmak isteyen yönetim ise ülkedeki darbe girişimi ve Başkan Tutu'nun geçtiğimiz haftayı hastanede geçirmesiyle kaynak arayışlarını sonlandıramadı.

ŞİMDİLİK SORUN YOK

Başkan Erkurt Tutu'nun yeniden sağlığına kavuşmasıyla maddi kaynak üretme çalışmaları hızlı bir şekilde başlayacak. Öte yandan futbolcular ise bu durumu şimdilik sorun etmiyor. Kızılcahamam kampında tamamen lige konsantre bir şekilde çalışan takım içerisinde para konusunda herhangi bir huzursuzluk olmadığı belirtildi. Buna rağmen yönetim, bu konuyu bir an önce çözüp, futbolculara da sezon öncesi para dopingi yapmak istiyor.

Selçuk KAYA