19 Mayıs Belediyesi ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun birlikte organize ettiği TFF Plaj Futbol Ligi 19 Mayıs Etabı, son buldu. Başkan Osman Topaloğlu, şampiyon olan 19 Mayıs Belediyesi'ni ödüllendirdi.

3 GÜN SÜRDÜ

19 Mayıs Belediyesi ile Türkiye Futbol Federasyonu'nun organiza ettiği ve 3 gün süren TFF Plaj Futbolu Ligi 19 Mayıs Etabı, final maçlarıyla son buldu. Turnuvanın ilk gününde Karşıyaka Mahallesi ile Bafra Hacınabi Gençlik, ikinci gününde ise 19 Mayıs Belediye ve Atakum Gençlik karşılaştı. İlk günün galipleri Bafra Hacınabi Gençlik ile 19 Mayıs Belediye, finalde karşı karşıya geldi. Rakibini mağlup eden 19 Mayıs Belediyesi şampiyon oldu.

FİNALİ İZLEDİLER

Final maçını 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Serkan Eroğlu, TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, ASKF Genel Başkan Yardımcısı Şener Aydın, TFF Gelişim Departmanı'ndan Sertan Kırağası, TFF Ege Teknik Sorumlusu Ozan Yılmaz ve İl Hakem Kurulu Başkanı Faruk Sertakan izleyenler arasındaydı. Başkan Topaloğlu, şampiyon takımı ödüllendirirken, " Spor barış ve kardeşlik duygularını, birlik ve beraberliği pekiştirmektir. Bu sebeple bu tür organizasyonlar çok faydalı ve önemlidir. Bu turnuvada katkısı olan herkese, sporsever halkımıza ve ter döken tüm sporcularımıza teşekkür ederim" dedi.