Edirne'de zabıtayla tartışan simitçi, seyyar arabasını kırdı. Eşinin vefatından sonra zor günler geçiren simitçi gözyaşı döktü.

Kısa süre önce eşini kaybetmesinin ardından işleri bozulunca simitçilik yapmaya başlayan 43 yaşındaki Cemil Topal, 2 çocuğunu yalnız başına büyütmeye çalışıyor. Edirne'de seyyar simitçilik yaptığı esnada zabıtayla münakaşa yaşayan Topal, sinirlenerek simit arabasının camlarını kırdı. Olayın ardından Edirne Belediyesi Zabıta ekipleri polise haber verdi.

Eşinin vefatından sonra zor günler geçirdiğini belirten simitçi Topal, "Çocuklarıma başkaları bakmak zorunda değil" diyerek gözyaşı döktü.
İki çocuğu olduğunu belirten Topal, "Biri 8 yaşında erkek, diğeri 6 yaşında kız evladım. Ben onlara okula giderken, para vermek zorundayım. Ben onlara para veremedikten sonra yaşamanın ne anlamı var. Ben 43 yaşına gelmişim aile desteğiyle ayakta duran bir insanım. Benim annem babam kardeşlerim olmasa ne yaparım? Ya intihar edeceğim, ya cinnet geçireceğim ya da böyle sürüneceğim. Ama çocuklarımın geleceği için ben böyle sürünmeye mahkumum" dedi.

"14 lira elektrik faturasını ödeyemedim"

Yetkililerden iş istediğini belirten Topal, "Ben ekmeğim için gerekirse lağım temizlerim, simit satarım, evlatlarıma bakmak için her şey yaparım. Mendil açmıyorum, hırsızlık yapmıyorum, şerefsizlik yapmıyorum, kimsenin namusuna göz atmıyorum, simit satıyorum, evlatlarıma bakıyorum. Ben 14 lira elektrik parasını ödeyemediğim için elektriğim kesildi. Ev sahibi beni evden dışarı attı. Ev sahibim 300 lira kirayı ödeyemediğim için beni evden dışarı attı. Ortalama günlük 40 lira kazanıyorum. Kira mı ödenir, elektrik mi ödenir, çocuk mu bakılır, onlara yiyecek mi alınır? Kendi masrafımı geçtim artık" ifadelerini kullandı.

Zabıta ekipleri yaşanan olayın ardından simitçilik yapan Topal'a yer göstererek yardımcı olacaklarının sözünü verdi.