AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti heyeti ile Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında, darbe yanlısı pilotların kullandığı savaş uçaklarınca vurulan Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Özel harekat dairesine geçmiş olsun dileklerini ileten Karaaslan, saldırının yapıldığı alana karanfil bıraktı. Karaaslan sonrasında beraberindeki heyet ile birlikte Ankara İl Emniyet Müdürlüğü'ne geçti. Karaaslan heyet ile birlikte incelemelerde bulunduktan sonra, görev başında olan polis memurlarına geçmiş olsun dileklerini iletti ve bir süre polisler ile sohbet etti.

ASLA UNUTMAYACAĞIZ
Çiğdem Karaaslan ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, "Terörle mücadelede öncü aktör olan Polis Özel Harekat Daire başkanlığına yönelik yapılan bu alçak saldırıyı asla unutmayacağız. Ülkesi için canını ortaya koyan, şehitlik mertebesine ulaşan kahraman özel harekatçılarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Rabbim bu acıları bizlere bir daha yaşatmasın" dedi.