Cumhuriyet Meydanı'nda demokrasi nöbeti tüm hızıyla sürüyor. Ellerinde Türk bayraklarıyla nöbet tutan 7'den 70'e binlerce kişi, FETÖ'ye lanet yağdırıyor.

Önceki akşam vatandaşları, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hacı Eyüb Güler, Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır ve Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Ölmez de yalnız bırakmadı.

VEKİLLERDEN TEŞEKKÜR
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ile Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Hasan Basri Kurt ve Orhan Kırcalı, Cumhuriyet Meydanı'ndaki coşkuya Haberaks TV canlı yayınından katıldı. Cumhurbaşkanlığı önünden yayına bağlanan milletvekilleri, Samsun'a Ankara'dan selam gönderdi. Karaaslan, Demircan, Kurt ve Kırcalı, 2 haftaya yakın bir süredir meydanları boş bırakmayan, demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkan Türk halkına, yaptıkları kısa konuşmalarla teşekkür ettiler.

ŞARKILARLA COŞTURDULAR
Demokrasi nöbetinde Kur'an-ı Kerim tilaveti yapılırken, ardından 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanlar için dualar okundu. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise Şef Ali Rıza Gündoğdu yönetiminde sahneye çıkan İlkadım Belediyesi Gençlik Korosu ekibi, söyledikleri şarkılarla meydanda bulunanlara keyifli dakikalar yaşattı.

HABERAKS'DA DUR-DURAK YOK

Cumhuriyet Meydanı'ndaki demokrasi nöbetini Haberaks TV ekibi yaptığı canlı yayınlarla ekranlara taşıyor.

İMZALAR ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Alperen Ocakları tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda başlatılan "Darbecilere, teröristlere ve tecavüzcülere idam geri gelsin" adlı imza kampanyasında imza sayısının 10 bini aştığı ifade edildi.

VEKİLLER ANKARA'DAN BAĞLANDI

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bulunan AK Parti Samsun Milletvekilleri Çiğdem Karaaslan, Ahmet Demircan, Hasan Basri Kurt ve Orhan Kırcalı, Cumhuriyet Meydanı'nda nöbet tutanlara canlı bağlantı ile destek verdi.

Barış BUDANOĞLU