AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, demokrasi nöbetlerini vatandaşlarla biraraya gelmeyi sürdürüyor. Gündüz Ankara'da Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde genel kurul çalışmalarına katılan Milletvekili Köktaş, akşamda uçakla geldiği Samsun'da, Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlarla demokrasi nöbeti tuttu.

GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM
15 Temmuz darbe girişimine tepki göstermek için ellerinde Türk Bayraklarıyla Cumhuriyet Meydanı'na aileleri ile birlikte demokrasi nöbeti tutmaya gelen çocuklarla yakından ilgilenen Milletvekili Köktaş, "Kendi geleceği, vatanı için nöbet tutan yüreği büyük kendi küçük çocuklarımız aileleri ile birlikte meydanları boş bırakmıyorlar. Gecenin ilerleyen saatlerinde anneleri Türk bayraklarını onlara battaniye yapıyor, meydanda uyuyorlar ama yinede burayı terk etmiyorlar. Hepsinin gözlerinden öpüyorum" diye konuştu.

BİR KEZ DAHA YENİLGİYE UĞRADILAR
Demokrasi nöbeti tutan vatandaşlarla da sohbet eden AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 'Ülkemizin kutlu yürüyüşünü engellemek isteyenlerin alçak piyonları olan teröristler milletin ortak iradesi, sarsılmaz cesareti karşısında bir kez daha yenilgiye uğramıştır. Aziz milletimiz bu hainlere attığı tokatla en büyük dersi vermiştir" şeklinde konuştu.