Aydın'ın Didim ilçesinde, serinlemek için denize giren yaşlı adam boğuldu. Dün tanıştığı arkadaşının öldüğünü öğrenen bir bayan, yaşlı adamın cansız bedeni başında dakikalarca gözyaşı döktü. Edinilen bilgiye göre; bugün sabah saatlerinde denize girmek amacıyla dünyaca ünlü Altınkum Plajı'na gelen ve adı henüz öğrenilemeyen yaşlı adam denize girdi. Şahsın deniz girdikten kısa bir süre sona denizin üstünde hareketsiz kaldığını gören vatandaşlar müdahale etmeye çalıştı fakat yaşlı adamın hayatını kaybettiği belirlendi. Denizdeki diğer vatandaşlar tarafından şahıs kıyıya çıkartılırken olayla ilgili polise bilgi verildi.

Yaşlı adamla bir gün önce plajda tanıştığını söyleyen bir bayan ise, cansız bedenin başında oturup dakikalarca ağıtlar yakıp ağladı. Altınkum Plajı'nda denize giren binlerce vatandaş ise, kıyıdaki cesedi aldırmaksızın denize girmeyi sürdürdü.

Yaşlı adamın cansız bedeni, Didim Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, eşyaları arasında nüfus cüzdanı çıkmayan şahsın kimliğini belirlemek için çalışma başlattı. Cenaze, ölüm nedeninin tespiti için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.