Atanur Özamaç ve Ümmühan Özamaç çifti, Samsun'da tesettür giyim üzerine yeni bir soluk getirmek için 'Ümmühünzade Butik' adli işyerlerinin açılışı İlkadım Beleye Meclis Üyesi Kadir Ekiz'in duasıyla yoğun bir katılım ile gerçekleştirdi. İlkadım ilçesi Çiftlik Mahallesi Dr. Kamil Caddesi üzerinde kurulan butikte, vatandaşlar tesettür giyim üzerine aradıkları her şeyi bulabilecekler.
Butiğin açılışına katılan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, eşine ve kızına eşarp ve şal alarak işyerinin ilk alışverişini yaptı.
Açılışta konuşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 'Bu yeni açılan iş yerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Müteşebbisler ilçemiz için çok önemli. Bu işyerini açan arkadaşları tanıyorum. Bu işlerinde de başarılı olacaklarını inanıyorum. Bu çiftimize bol kazanç ve bol müşteri temenni ediyorum' dedi.
"TESETTÜRDE SAMSUN'UN YENİ YÜZÜ OLMAK İSTİYORUZ'
İlk iş yerlerini açmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirten iş yeri sahibi Ümmühan Özamaç, 'Bu benim ilk iş tecrübem. İyi bir başlangıç yaptığımı düşünüyorum. İnşallah bunun sonu da gelir. Samsun halkına güzel markaları sunmak ve bayanları şık bir şekilde giydirmek istiyoruz. Tesettürde Samsun'un yeni yüzü olmayı amaçlıyoruz' diye konuştu.
Öte yandan açılışa İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 24. Dönem Ordu Milletvekili Fatihhan Ünal, İŞKUR Samsun İl Müdürü Hasan Kılıçarslan, eski İlkadım Belediye Başkanı Ahmet Okuyucu ve yoğun bir davetli grubu katıldı.