CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel, Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Uğur Göre ve İlkadım İlçe Sekreteri Turgay Karahan, Haber Medya'yı ziyeret etti. Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Necdet Uzun'la bir süre görüşen CHP'liler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü de kutladı.

BİRLİKTE NEFES ALACAIĞIZ

Ziyarette açıklamalarda bulunan CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin kapalı kapılar ardında değil mahallelerde ve sokaklarda insanlarla birlikte yaşaması ve nefes alması noktasında projeler geliştiriyoruz. Yenidoğan Mahallesi'nde mahalle temsilciliğimiz var. Bütün mahallelerde öncelikle bulvar üzerindeki mahallelerde

temsilicikler açacağız. Halkımızla birlikte nefes alacağız. Onlarla beraber yaşayacağız. Tabii ki siyasi çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzde bir kurultay sürecimiz var. Olağan kurultayımızdan sonra şehrimizin sorunları ve şehrimizde yaşayan insanlarımıza projeler üretme noktasında ciddi çalışmalarımız olacak. Samsun'da Cumhuriyet Halk Partisi'ni önce yerelde sonra genelde hakettiği yere taşımak adına arkadaşlarımızla birlikte, göreve el birliği ile devam edeceğiz" dedi.

HABER'E TEŞEKKÜR

Haber Medya ailesinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'ne de kutlayan CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel, "Bugüne kadar ki özgür ve tarafsız duruşunuzdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum" diye konuştu.

Dilber BAHADIR