Kamp için Antalya Belek'e gelen sarı-kırmızılı takım konakladığı otelin sahasında öğle saatlerindeki antrenmanla çalışmalarına başladı. Teknik Direktör Mustafa Denizli yönetimindeki antrenman, ısınma koşusu ve açma germe hareketleri ile başladı.

Minyatür kale maçla devam eden sarı-kırmızılı takımın idmanı, dar alanda oynanan çift kale maçla sürdü. Antrenman soğuma çalışmaları ile sona erdi.
Alman oyuncu Lukas Podolski ile Hamit Altıntop'un kampa daha sonra dahil olacağı bildirildi. Galatasaray hazırlıklarını bugün 17.30'daki günün ikinci çalışması ile sürdürecek.
ANTRENMANDA NEŞELİ ANLAR
Sarı-kırmızılı takımın antrenmanı sürerken bir anda saha sulama fıskiyelerinin çalışması ortaya renkli görüntüler çıkardı. Bu sırada sulardan kaçamayan bir basın mensubu ıslanmaktan kurtulamadı. Su ile saha telleri arasında sıkışan basın mensubu hem meslektaşlarını hem de Galatasaraylı oyuncuları güldürdü.
Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda 12 Ocak Salı günü Karşıyaka ile oynayacağı maç için aynı gün İzmir'e gidecek. Karşılaşmanın ardından Antalya'ya dönecek olan sarı-kırmızılı takım 15 Ocak Cuma günü İstanbul'a dönecek.