Samsun Su Sporları Kulübü, 2016 Anadolu Kupası'nda erkeklerde Türkiye beşinciliği kazanmanın mutluluğunu yaşıyor. Bireysel dalda da Azra Gökçen Öztürk'ün 4 farklı dalda iki birincilik, bir ikincilik ve üçüncülük kazanması da mutluluğu iki katına çıkarttı.

Atakum Olimpik Yüzme Havuzu'nda düzenlenen 2016 Anadolu Kupası, Samsunlu sporcular önemli başarılar elde etti. Üç gün süren müsabakalarda Samsun Su Sporları Kulübü, 24 takım arasında erkeklerde Türkiye beşincisi olmayı başardı. Aynı kulüpten Azra Gökçen Öztürk 50 metre ve 100 metre kurbağalamada birincilik, 200 metre karışık da ikincilik ve 200 metre kurbağalamada da üçüncülük kazandı. Antrenör Coşkun Yılmaz, sporcularının derecelerinden memnun olduklarını dile getirerek, Samsun'a başarılı yüzücüler yetiştirmek için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

TEK BAŞINA 4 MADALYA...

Kulübün başarılı sporcusu Azra Gökçen Öztürk 50 metre ve 100 metre kurbağalamada altın, 200 metre karışık da gümüş ve 200 metre kurbağalamada bronz madalya kazanarak hocalarını sevindirdi.