Samsun'da bir kişi internet üzerinden telefon numarasını bulup aradığı ve ilişkiye girmek için evine gittiği travestinin daha önce sahte para verip mahkemelik olduğu kişi çıkınca silahlı saldırıya uğrayarak hastanelik oldu.

İlkadım ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde saat 05.15 sıralarında meydana gelen olayda, 33 yaşındaki T.S., ilişkiye girmek için internetten hayat kadını telefonu araştırdı. İnternet ortamından temin ettiği 39 yaşındaki D.K. adlı travestiyi telefonla arayan T.S., travestinin evine gitti. Travesti D.K., daha önce kendisine sahte para verdiği iddiasıyla mahkemelik olduğu T.S.'yi tanıyınca aralarında tartışma çıktı. D.K., tüfekle ateş ettiği T.S.'yi her iki ayağından da yaraladı. Kanlar içinde kalan T.S., 112 Acil servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. T.S.'nin vurulan ayağından ameliyat olacağı öğrenildi.

T.S., internetten telefon numarasını temin edip aradığı D.K.'yi bayan zannettiğini ve bu bu yüzden evine gittiğini belirterek, "Ben travesti olduğunu bilmiyordum. Bayan diye evine gittim. Daha önce sahte paradan mahkemelik olduğum travesti çıktı. Benden para istedi ve çıkan tartışmada tüfekle ateş açıp beni yaraladı" dedi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, travesti D.K.'yi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Cinayet Bürosu'nda ifadesi alınan D.K., bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren D.K., tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.