Bir süre önce ilçe yönetimi ile birlikte istifa eden Halil Çetinkaya'nın yerine Perşembe İlçe Başkanlığına Ülkü Kumral atandı. Yetki belgesini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş'ın elinden aldı. Perşembe AK Parti İlçe Başkanı Ülkü kumral 'AK Parti davasını daha da ileriye taşımak için bize tevdi edilen görevimizin sorumluluğunun farkındayız. Gece gündüz demeden bu sorumluluğumuzu yüzümüzün akı ile yerine getireceğiz. Perşembe'de birleşme, bütünleşme ve büyüme adına üzerimize düşen bütün çalışmaları sergileyeceğiz' dedi.

Bir süre önce kamu görevi nedeniyle Çatalpınar İlçe Başkanlığından İstifa eden Mehmet Yazar'ın yerine ise Haşim Bakar İlçe Başkanı olarak atandı.

Yetki belgesini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş'ın elinde alan Çatalpınar İlçe Başkanı Halim Bakar, 'Aldığım bu görev ve sorumluluğunun bilincindeyim. AK Parti en son seçimde Çatalpınar'da yüzde 86.5 oy almıştı. Biz bu oranı yüzde 90 ve üzerine çıkarmaya gayret edeceğiz' diye konuştu.