Samsun Canik Belediyespor'un da yer aldığı Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin fikstürü belirlendi. Mavi- Beyazlılar, sezona sahasında Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü maçıyla başlayacak

ŞEHİTLERE SAYGI
Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde 2016-17 sezonu fikstürü yapılan kura çekimi sonucunda belli oldu.

Tören, 15 Temmuz 2016 gecesi Türkiye'nin birlik ve bütünlüğünün yanı sıra başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, milletin meclisine, devletin askeri-sivil tüm kurumlarına saldıran, vatan evlatlarına kurşun sıkacak kadar gözü dönmüş hain çete mensuplarının püskürtüldüğü bu büyük dayanışmada şehit düşenler için yapılan 1 dakikalık saygı duruşuyla başladı.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kura çekimine, TBF Genel Sekreteri Celal Arısan, TBF Yönetim Kurulu Üyesi Bahar Akgün, TBF Yönetim Kurulu Üyesi Raşit Akın, TBF Ligler Direktörü Ayhan Özgümüş, TBF yetkilileri ve ligde mücadele eden takımların temsilcileri katıldılar. Samsun Canik Belediyespor'u da Basketbol Şube Sorumlusu Zafer Şimşek temsil etti.

ŞİMŞEK BAŞARI DİLEDİ
Çekilen kuranın ardından Samsun Canik Belediyespor'un fikstürü belli oldu. Mavi- Beyazlılar sezona kendi sahasında Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü maçı ile başlayacak. Canik Fenerbahçe'yle üçüncü, Galatasaray'la yedinci ve Beşiktaş'la da on üçüncü hafta karşı karşıya gelecek. Kura çekimine katılan Samsun Canik Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Zafer Şimşek, "Öncelikle tüm takımlara başarılar diliyorum. Sakatlıksız, kazasız bir sezon geçirelim. Canik olarak her yıl çıtayı yükselten bir ekibiz. Bu yıl ülkemizi Avrupa kupalarında da temsil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmak isteyenlere inat daha da güçlenen bir şekilde yolumuza devem edeceğiz" diye konuştu. Ligde ilk hafta karşılaşmaları 22 Ekim'de oynanacak.

İŞTE CANİK'İN FİKSTÜRÜ:
Samsun Canik- AGÜ
Adana ASKİ- Samsun Canik
Samsun Canik- Fenerbahçe
Hatay Bşb- Samsun Canik
Samsun Canik- Tosyalı Toyo O.G.
MBK Doğuş Has.- Samsun Canik
Samsun Canik- Galatasaray
Girne Üniversitesi- Samsun Canik
Samsun Canik- BOTAŞ
Yakın Doğu Üni- Samsun Canik
Samsun Canik- İstanbul Üni.
Samsun Canik- Mersin Bşb.
Beşiktaş- Samsun Canik