Eski Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz, Samsunspor yönetiminin kendi hakkında son günlerde ortaya attığı iddialar ile ilgili, gazetelere verdiği ilanla açıklamalarda bulundu.

İşte Yılmaz'ın o açıklamaları:

KAMUOYUNA DUYURU

Tehdit, zorlama, yıldırma… En son 'Hedef Gösterme'…. Bunlardan hiçbiri 'BAĞIŞ' kavramının ruhunda yok.

Samsunspor Yönetimi'nin çözüm arayışı ve bu uğurda sergilediği yol; bazı değerlerimizi yok saymamalıdır.

Dün itibariyle kamuoyu ile paylaşılan duyurunun bazı ayrıntılarını tamamlamak isterim.

Şöyle ki;

*Samsunspor Yönetimi, ortak dostlarımız vasıtasıyla tarafıma bir teklif sunmuştur. Benim ise sunduğum bir öneri bulunmamaktadır. Teklif, Samsunspor Yönetimi'nden gelmiştir.

*Bu öneri 7 Milyon TL'lik tutarın tarafıma ödenerek, temliklerin diledikleri şekilde devredilmesidir. Bu süreci de en geç 15.07.2016 tarihine kadar sonlandıracakları ve parayı hazır ederek işlemlere başlayacakları tarafıma bildirilmiştir.

*Önerilen miktarı ben telaffuz etmedim…. Tarihi ben belirlemedim…. Usulünü de ben seçmedim….

*Benim yapmam gereken sadece taahhütte bulunmaktı. Ortak dostlarımız kabilinde bu durum olumlu karşılanmış, temsilcilerimiz ile görüşülmüş ve en önemlisi de iradelerimiz örtüşmüştür…

*Ancak tarafıma taahhüt edilen para bulunamamış ve/veya Türkiye'nin değişen şartlarında sponsorlar vazgeçmiştir.

*Bana önerilen 15.07.2016 tarihine kadar bu para hesaba yatırıldı da, ben temlikleri devretmedim mi!!! Ya da bu süreçte ben, ortak tanıdıklarımız veya temsilciler aracılığı ile farklı bir şey söylendi de yerine mi getirmedim!!! Lütfen gerçekleri söyleyelim ve üzerimize düşen yükümlülüklerimizi yerine getirip, getirmediğimize bakalım. Şahsımı hedef göstererek yapılan bu duyuruyu esefle kınıyorum.

Sonuç olarak; Samsunspor Yönetimi tarafından 03.08.2016 tarihinde sunulan bildirinin şeffaflığı konusundaki düşüncelerimi kamuoyuyla paylaşmak zorunda kalmanın üzüntüsü içinde olduğumu bildirir, saygılarımı sunarım.

KAZIM YILMAZ