İkisi de suçlu

Samsunspor Taraftarlar Derneği Söğütlübahçe, yaşanan son gelişmelerden hem mevcut Başkan Erkurt Tutu, hem de eski başkan Kazım Yılmaz'ın suçlu ve sorumlu olduğunu dile getirdi.

SADECE BAHIA DEĞİL

Samsunspor Taraftarlar Derneği Söğütlübahçe yönetimi, yazılı bir açıklama yaparak, kulübün geldiği durumdan hem Başkan Erkurt Tutu, hem de eski başkan Kazım Yılmaz'ın suçlu olduğunu ifade etti. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Biz ne kulübü bu duruma düşüren Kazım Yılmaz'ın ne de onun ipiyle kuyuya inen Erkurt Tutu yönetiminin arkasındayız. Yönetimin yaptığı açıklamaların ardından sadece Bahia'nın borcundan dolayı puan silme veya ligden düşürme cezası olabileceği algısı oluşturuluyor. Ancak 5 gün sonra başka ödemeler de var. Kazım Yılmaz'ın Bahia için gönderdiği ve başka bir ödemeye kullanıldığı iddia edilen para, Bahia için kullanılsa da, bu sorunla karşı karşıya kalmıştık.

MASUM DEĞİLLER

Erkurt Tutu yönetimi, Samsunsporluluğundan değil siyasilerin desteğiyle başkan olan ve borçlarının bir bölümünü bağışlayacağını açıklayan Kazım Yılmaz'a ulaşamıyormuş. Nerede Kazım Yılmaz? Neden sözünde durmadı? İş adamlarının, devlet elinin desteğiyle kulübü idare eden, taşıma suyla değirmen dönmeyeceğini anlayıp ama sezon başında bazı sözler alıp istifa etmeyen Erkurt Tutu yönetimi, Samsunspor Taraftarlar Derneği Söğütlübahçe'nin gözünde Kazım Yılmaz kadar suçludur, sorumludur. Hem Kazım Yılmaz, hem de Erkurt Tutu masum değildir."