Bölgesel Amatör Lig'e hazırlanan Samsun Yolspor, 2016-2017 sezonu açılışını gerçekleştirdi. Yolspor Futbol Şube Sorumlusu İlhan Akbaş, hedeflerinin Samsun'un yetenekli gençlerini profesyonel hayata hazırlamak ve Türk futboluna kazandırmak olduğunu söyledi

SEZONU AÇTI

Bölgesel Amatör Lig'deki Samsun temsilcilerinden Yolspor, sezon açılışını yaptı. Yolspor, sezon açılışını yaptı. Geçtiğimiz sezon Samsun Süper Amatör Lig'de genç bir kadro ile mücadele ederek altyapıya verdiği önemi gösteren turuncu siyahlı takım, Yolspor Tesisleri'nde gerçekleştirdiği idmanla yeni sezona yoğun tempo hazırlıklarına devam ediyor.

AMAÇ YENİ YETENEK

Samsun'u Bölgesel Amatör Lig'de temsil etmenin gururunu yaşadıklarını ifade eden Yolspor Futbol Şube Sorumlusu İlhan Akbaş, "Bölgesel Amatör Lig'in gerçek anlamda kuruluş amacı şampiyonluk parolası ile yola çıkmak değildir. Profesyonel hayata, Samsunspor'umuza ve dolayısıyla Türk futboluna Furkan ve Alperen gibi yeni yetenekleri kazandırmanın gayreti içinde olmaktır." diye konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ

İlhan Akbaş, 2016-2017 sezonunda Samsun'un yetenekli gençlerine ve Yolspor'a destek olmak için tüm spor severleri yanlarında görmek istediklerini belirterek, "Desteklerini bizlerden esirgemeyen başta Karayolları 7. Bölge Müdürümüz Kenan Keskin'e, Kulüp Başkanımız Mustafa Reis ve ekibine, Yol-İş 1 nolu Şube Başkanımız Şaban Çılgın ve yönetimine, teknik heyetimize ve karayolu çalışanı arkadaşlarıma teşekkür ederim." diye konuştu.