Samsun Gençlik Spor Kulübü, Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nin başlamasına sayılı günler kala hala sponsor bulamadı. Antrenör Mustafa Öz, sponsorluk için çalmadık kapı bırakmadıklarını, Samsun'u temsil edecek bir kulübün anlaştığı isimlere bile imza attıramamasının acı bir durum olduğunu söyledi

ÇALMADIK KAPI KALMADI

Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nde 2016-2017 sezonun fikstürü ve Türkiye Kupası kurası bugün çekiliyor. Ligde mücadele edecek Samsun Gençlik Spor Kulübü (GSK) sponsor görüşmelerinden hala sonuç alamadığı için henüz transfer yapamadı. Ligdeki rakiplerinin transferi noktalaması ve transfer piyasasındaki kaliteli oyuncuların birer birer imza atması ise antrenör Mustafa Öz'ü kara kara düşündürüyor. Samsun'da çalmadık kapı bırakmayan süper kızların, Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor ile devam eden sponsorluk görüşmelerinden ise olumlu veya olumsuz bir sonuç çıkmadı.

ÇOK ACI BİR DURUM

Yeni sezona altyapıdan yetiştirdikleri oyuncular ve geçtiğimiz yıl kadroda bulunan isimlerle hazırlanan Samsun GSK'nın antrenörü Mustafa Öz, zamanın giderek daraldığına dikkat çekti. Samsun'u süper ligde temsil edecek bir takımın ligin başlamasına kısa süre kalmasına rağmen sponsor bulamamasının çok acı olduğunu dile getiren Öz, "3-4 nokta transferle takımımız iyi duruma gelecek. Görüştüğümüz oyuncuları ikna ettik ama imza için sponsor bulamıyoruz. Altyapılarda başarılı bir takım olarak kendi oyuncularımızla da Süper Lig'de yer alabiliriz. Ama Samsun'umuzu başarıyla temsil etmek istiyoruz. Bunun için destek şart" şeklinde konuştu.

Tugay BAŞSAN