Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra'nın ev sahipliğinde yapılan İnci Life Süper Lig Badminton 2. Etap müsabakalarına katılan sporcularla buluştu. Şahin, çok başarılı bir organizasyon gerçekleştirdiklerini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

BAŞARILI ORGANİZASYON

Bafra'da gerçekleştirdiği İnci Life Süper Lig Badminton 2. Etap müsabakaları sona erdi. Samsun'dan İlkadım Belediyesi'nin de mücadele ettiği dört gün süren müsabakalarda, 16 takımdan 300 sporcu ter döktü. Ali Kale Turistik Tesisleri'nde badmintoncuları ağırlayan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 'İlçemizde çok başarılı bir organizasyon yaşadık. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Turnuvada yer alan sporcularımız Bafra'mızı çok sevdi. Bu etkinliklerle ilçemizin hem tanıtımı oluyor, hem itibarı artıyor, hem de olumlu imaj oluşuyor. Bizde buna katkı yapıyoruz.' diye konuştu.

"SPOR ŞEHRİ NOKTASINYAYIZ"

Bafra'da pek çok branşta spor müsabakaları yapıldığının altını çizen Başkanı Zihni Şahin, "Spor tesisleri bakımından oldukça şanslı ilçemize kazandırılan tesislerle, spor şehri olma noktasındayız. Belediyemizin ilan ettiği 143 bin metrekarelik spor alanımızda şehir stadımız, kapalı spor salonumuz, yarı olimpik yüzme havuzumuz, ilçe merkezimizde futbol kompleksimiz bulunuyor. İnşallah Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'ın bu alanda pek çok spor tesisi daha Bafra'mıza kazandıracağına inancımız tamdır. Bakanımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.