Samsunspor taraftarının twitter üzerinden #SamsunsporYOKOlmasın hashtagıyla başlattığı destek kampanyası için binlerce tweet atıldı.

Şanlıurfaspor, Göztepe, Elazığ, Adana Demir, Konyaspor, Malatyaspor, Bursaspor, Trabzonspor, Rizespor, Adanaspor, Balıkesirspor ve Eskişehirsporlu taraftarlar da kampanyaya destek verdi

Mali krizle boğuşan Samsunspor'un lige eksi puanla başlaması ya da küme düşürülmesi gibi tehlikeler spor gündemine de bomba gibi düşmüştü. Acil ödenmesi gereken borçlar için yönetimin 'PTT 1. Ligi bütcesiyle bu borçların ödenmesi zor' açıklamasının ardından Samsunspor taraftarı sosyal medya üzerinden hareketlendi. Tüm dikkatleri Türk futbolunun köklü ekibi Samsunspor'un bu kötü durumuna çekmek isteyen taraftarlar, twitter üzerinden #SamsunsporYOKOlmasın hashtagıyla binlerce tweet attı. Özellikle siyasiler ve şehrin önde gelenlerin de etiketlendiği tweetler diğer kulüplerin de dikkatini çekti. Şanlıurfaspor, Göztepe, Elazığ, Adana Demir, Konyaspor, Malatyaspor, Bursaspor, Trabzonspor, Rizespor, Adanaspor, Balıkesirspor ve Eskişehirspor taraftarları da Samsunspor'u destekleyen tweetler attı.