Gaziosmanpaşa Pınarspor, 2016-2017 futbol sezonunu Canik Kefeli Spor Tesisleri'nde törenle açtı. Mavi- Beyazlılar, eski Türkiye ve Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak'ın da katılığı açılışta futbolcu ordusuyla, amatörün fabrikası olduğunu gösterdi.

Samsun'un amatörünün demirbaşlarından Gaziosmanpaşa Pınarspor, sezonu Canik Kefeli Spor Tesisleri'nde açtı. Gerçekleşen açılış törenine eski Türkiye ve Avrupa gol kralı Tanju Çolak, TFF İl Temsilcisi Hasan Özbulut, amatör kulüp temsilcileri ve sporcu aileleri katıldı. Gaziosmanpaşa Pınarspor Başkanı Osman Yüksel, sezon açılışına katılanlara teşekkür ederek, sakatlıksız ve fair play çerçevesinde bir futbol yılı geçirmeyi diledi. Tanju Çolak ise, "Türkiye'nin dört bir yanında 20 tane Tanju Çolak futbol akademim ve 3 bin öğrencim var. Altyapı çok zordur ama sevgi doludur. İnşallah yarınların Tanju'larını, Celil'lerini ve Ertuğrul'ları altyapıya destekle çıkar. Osman başkan bu konuda elini değil vücudunu taşın altına koymuş. Tebrik ediyorum" diye konuştu.

TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI..

Karşılarında efsane bir isim olan Tanju Çolak'ı gören minikler büyük heyecan yaşadı. Çolak törenin sonunda miniklerle tecrübelerini de paylaştı.

Tugay BAŞSAN