İzmir'in Menderes İlçesinde bir otelde sahne alan ünlü şarkıcı Linet, Fethullahçı Terör Örgütü'nün yapmaya çalıştığı darbeye girişimine tepki gösterdi. Usta sanatçı, "Ülkemizi parçalamak isteyen darbeciler bizi kızdırmasın. Bütün Türkiye birer terlik atsak boğarız onları, tanka tüfeğe bile gerek kalmaz" dedi.

Kırmızı beyaz elbiseyle sahne aldı

Arabesk ve fantezi müziğin güçlü sesi Linet, cuma gecesi konser verdi. Sahneye modacı Semih Doğruer tarafından Türk Bayrağı'nı temsilen hazırlanan kırmızı-beyaz renkteki elbiseyle çıkan sanatçı, ülkemizin zor günler geçirdiğini ve tek yürek olmamız gereken büyük bir sınav yaşadığımızı ifade etti.

Geleneği bozmayarak İlyas Yalçıntaş'ın 'İncir' adlı parçasıyla güzel bir başlangıç yapan Linet, güçlü sesi ve sahne performansıyla hayranlarına rüya gibi bir gece yaşattı. Usta sanatçı, her tarzdan parçalar seslendirerek hayranlarına muhteşem bir müzik ziyafeti sundu. Gecenin ilerleyen dakikalarda tüm konuklarla birlikte eline Türk Bayrağı alan Linet, "Ülkemizi parçalamak isteyen darbeciler bizi kızdırmasın. Bütün Türkiye birer terlik atsak boğarız onları, tanka tüfeğe bile gerek kalmaz" dedi.

Annesiyle şarkı söyledi

Sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Linet, yakında "Kırgın Çiçekler" dizisinde konuk oyuncu olarak kamera karşısına çıkacağını belirterek, diziye olan hayranlığını bilen yapım şirketi tarafından kendisine teklif geldiğini ve orada bir şarkıcıyı canlandıracağını söyledi. "Eylül ayı içerisinde sürprizlere hazır olun" diyen sanatçı, Zülfü Livaneli şarkılarından oluşan ve pek çok ünlü ismin yer aldığı bir albümde şarkı söyleyeceğini de dile getirdi. Gecede kendisini dinleyenler arasında Türk Sanat Müziği sanatçılarından olan annesi Leyla Özgecan da vardı. Linet "Sevmekten Kim Usanır" adlı şarkıyı söylerken sahneden inerek annesiyle birlikte düet yaptı.