Samsunspor yönetimi, kale arkasına ilgiyi artırmak için büyük bir indirime hazırlanıyor.

Sportif Direktör Coşkun Zeren, "Türkiye'ye kendini kabul ettirmiş Samsunspor taraftarının bu yıl da büyüklüğüün göstereceğinden hiç şüphemiz yok" dedi

ÇALIŞMA BAŞLATILDI
Samsunspor yönetimi, önemli bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Geçen sezon özellikle maraton ve kapalı tribünde gerekli çoğunluğu sağlayan Kırmızı- Beyazlılar, kale arkalarında ise aynı sayıya ulaşamamıştı. Bunun için bazı projeler geliştiren yönetim, bir çok okulu ziyaret edip, özellikle liseli Samsunsporluları, maçlara çekmeye hazırlanıyor. Kale arkası kombine fiyatları için de büyük bir indirime gideceği öğrenilen yönetimin, çalışmalarına son şekli vererek gerekli açıklamayı yapacağı belirtildi. Sportif Direktör Coşkun Zeren, "Bu yıl zor geçecek. Bunu her defasında söylüyoruz. Bunun için taraftar desteğine çok ihtiyacımız var" diye konuştu.

LİSELER GEZİLECEK
Zeren, "Samsunspor taraftarı kendini Türkiye'ye kabul ettirmiş bir topluluk. Yaptıkları ve Samsunspor'a kattıkları saymakla bitmez. Samsunspor da seyircisiyle birlikte daha coşkulu oynayan bir takım. Bu yıl gençlerimiz de aramızda ve onlar taraftarı dört gözle bekleyecek. Geçen sezon maraton ve kapalı tribünde istediğimizi bulduk. Kale arkası ise genelde boştu. Bunun için çalışma başlattık. Liselere giderek, bir çalışma başlatacağız. Kale arkası tribünlerinde de indirim söz konusu. Bu hafta bu durum netleşecek. Ancak ne olursa olsun, büyük Samsunspor taraftarından özellikle kale arkasını da doldurmalarızı istiyoruz" dedi.

Selçuk KAYA