CANİK'TEN GÜZEL TRANSFER

Samsun Canik Belediyespor, Hırvat basketbolcu Antonija Misura Sandric'i kadrosuna kattı. Güzelliğiyle basketbol camiasının da en dikkat çekici ismi olan Sandric, 2009 Akdeniz Olimpiyatları, 2012 Olimpiyatları ve 2013 yılında da Amerikan dergilerinin oylamasıyla en güzel sporcu seçilmişti

DİKKAT ÇEKİCİ GÜZELLİK

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ndeki Samsun Canik Belediyespor, transferlerine devam ediyor. Mavi- Beyazlılar, Hırvat oyuncu Antonija Misura Sandric'i kadrosuna katarak büyük ses getirdi. 19 Mayıs 1988 doğumlu Hırvat Milli Takımı'nın da formasını giyen Sandric, sporcu kişiliğinin yanı sıra, güzelliğiyle de oldukça popüler bir oyuncu. 2009 yılındaki Akdeniz Olimpiyatları ile 2010 Olimpiyatları'nın en güzel sporusu seçilen Sandric, 2013 yılında da Amerikan dergileri tarafından tüm branşlar arasında en güzel oyuncu olarak lanse edilmişti.

EUROCUP'DA KATKI SAĞLAYACAK

Transferi değerlendiren Samsun Canik Belediyespor Başkanı Ercan Bayrak, "Hedefleri olan iyi bir sporcuyu kadromuza kattık. Kendisinin öncelikle takımımıza Eurocup maçlarında katkı sağlamasını planlıyoruz. Taraftarımıza izlemesi keyifli bir takım kurmak için çalışmalarımız sürüyor. Sporda marka şehir olma yolunda hızla ilerleyen Canik, Belediye Başkanı Sayın Osman Genç'in bizlere desteği sayesinde, daha iyi yerlere gelecektir. Oyuncunun camiamıza hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.