Erkekler Hentbol 2. Ligi'nde şampiyonluğu hedefleyen Tekkeköy İlköğretim Okulu Gençlik ve Spor Kulübü (GSK), sıkı antrenmanların yanı sıra oyuncularını çeşitli testlerden geçiriyor. Antrenör Kenan Ağırlar, oyuncularının fizik olarak üst seviyede olduklarını ve şampiyonluğa inandığını söyledi

TEKKEKÖY FİT DURUMDA

Tekkeköy İlköğretim Okulu Gençlik ve Spor Kulübü (GSK), Erkekler Hentbol 2. Ligi'nde şampiyonluğu istiyor. 2016-2017 sezonunu yoğun antrenman temposuyla açan Samsun temsilcisi, oyuncularına cooper testi uyguladı. İlk verilerde üst seviyede çıkan hentbolculara 10 günlük idman programından sonra ikinci bir test daha gerçekleştirilecek. Sonuçlara göre yeni sezon öncesi ihtiyaç duyulursa güç yüklemesi yapılacak.

ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ

Antrenör Kenan Ağırlar, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, "Genç, yetenekli ve tecrübeli bir kadroya sahibiz. Oyuncularımıza uyguladığımız test sonucunda, tatilde boş durmadıklarını ve fizik olarak üst seviyede olduklarını gördük. Kadromuz şampiyonluğa oynayacak kalitede. Eksik bölgemiz olan orta oyun kurucu mevkisine Hırvat Sasa ile her konuda anlaştık. Sponsor bulursak transfer etmek istiyoruz." diye konuştu.

Tugay BAŞSAN