Aktif Eğitim-Sen Genel Başkan Vekili Abdulkadir İşler ve Bölge Koordinatörü Çağrı Eken'in katıldığı kutlamalar Samsun Şubesi üyelerinden oluşan 'Aktif Koro'nun mini konseriyle başladı.

Programda konuşan Şube Başkanı Sefa Zor, "Kuruluşunun ikinci yılında sendikamız sizlerden aldığımız cesaret ve manevi destekle sağlam adımlarla ilerlemektedir" dedi.

Genel Başkan Vekili Abdulkadir İşler de "Sosyal sendikacılık kavramını sendikal hayata geçiren Sendikamız geçen 2 yılda iller düzeyinde yüzlerce toplu etkinlik, binlerce kurumsal etkinlik, on binlerce bireysel etkinlikle hep alanlarda ve sektör çalışanlarının yanındaydı. Eğitimin ve eğitimcinin gerçek sorunlarının tespiti ve çözümüne yönelik onlarca bilimsel çalışma, yüzlerce ortak akıl toplantısı gerçekleştirdik" diye konuştu.

Şube Başkanı Zor, Genel Başkan Vekili Abdulkadir İşler ve Genel Koordinatör Çağrı Eken'e programlarına katılımlarından dolayı teşekkür edip plaketi verdi. Başarılı çalışmalardan dolayı Kadın Kolları Yönetim Kuruluna da plaket verilen kutlama ikinci yıl pastasının kesimiyle sona erdi.