Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, alacakları için FIFA'ya başvuran Ekigho Ehiosun'nun, kendisine sunulan ciddi rakamları ve ödeme planını kabul etmediğini, yapılan görüşmelerde ise ayrılık sebebinin para olmadığını söyledi.

Samsunspor'da patlak veren Ekigho Ehiosun krizinde gün geçtikce gelişmeler yaşanıyor. Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, alacakları için FIFA'ya başvuran Ekigho Ehiosun ile görüşmeler yaptıklarını söyledi.

Alacakları konusunda Ekigho ile görüştüklerini ve kendisini ciddi rakamlarla ödeme planları sunduklarını söyleyen Coşkun Zeren, "Ekigho ile görüşmeler yaptık. Başkanımız Erkut Tutu'da sınırları zorlayarak Ekigho'ya gerekli teklifleri ve ödeme planlarını söyledi. Ama bu girişimlerden şu anlık bir sonuç çıkmadı. Benim de bu oyuncuyla en son yaptığım görüşmelerde kendisine kalması yönünde tekliflerde bulunduk. Şu an net birşey söylenemez ama biz Samsunspor Kulübü olarak gereken alternatifleri sağladık. Görüşmelerde anladığımız bir noktada ayrılık kararının para olmadığı da tarafımızca anlamış olduk. Bundan sonra bekleyip gelişmeleri takip edeceğiz"dedi.