Samsunspor'un milli eski oyuncusu Celil Sağır sosyal medya aracılığı ile genç futbolculara çağrıda bulundu. Abi nasihatında bulunan Celil, " Hem transfer yasağının olması, hemde yabancı oyuncu sayısının düşmesiyle siz gençlerin önü açılıyor. Böyle fırsatlar 20 yılda bir gelir insanın başına. Siz o dönemin içindesiniz. Heba etmeyin kendinizi. Çok çalışın"dedi.

ŞANS AYAĞINIZA GELDİ

Samsunspor'un milli eski oyuncusu Celil Sağır sosyal medya aracılığı ile genç futbolculara çağrıda bulundu. Sağır sayfasında yaptığı paylaşım ile gençlere abi nasihatında bulunarak önlerine kadar gelen fırsatı değerlendirmelerini istedi. Celil Sağır yaptığı paylaşımda, "Gençlere çağrım imkanı iyi değerlendirin. Samsunspor' da yabancı futbolcu sayısı günden güne düşüyor. Ekingho tek taraflı sözleşmesini feshetmiş. Şimdi tek şansımız var. Aynı Altınordu takımı gibi gençlerimizden faydalanıp bu gemiyi devre arasına kadar süreceğiz arkadaş. Her zaman gençlere tavsiyem şu olmuştur; Mutlaka şans gelecektir size. Ama bu şansa hazırlıklı olmanız lazım. Çünkü ne zaman gelir belli olmaz. Mevcut örnekler çok fazla. Şansını değerlendirip yıldız olmuş bir sürü abileriniz var"dedi.

HEBA ETMEYİN KENDİNİZİ

Sağır ayrıca, "Uzağa gitmeyin ben, Serkan Aykut, Cenk İşler. Her birimiz bu şansları çok iyi değerlendirdik . Birde sizin artınız çok fazla şans bulacaksınız. Yani bizim gibi tek şans değil. Ben isterim ki ayağınıza kadar gelmiş bu nimeti geri tepmeyin. Çalışın eksik yönlerinizi kapatın. Artı yönlerinizle yetinmeye çalışmayın. İdman sonrası hocalarınızdan ekstra çalışmalar isteyin. İnanın onlar da mutlu olurlar. Kazanan hem siz ,hem takım, hem camia olur. Şimdiden uyarıyorum gençlerimizi. Böyle uzun vade sürecek fırsatlar 20 yılda bir gelir insanlara. Siz o dönemin içindesiniz. Bu durumda kendinizi heba etmeyin. Benden söylemesi"dedi.