Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor ile deplasmanda bugün hazırlık maçı oynayacak olan Samsunspor, karayoluyla Rize'ye gitti. Saat 17.00'da Rize Şehir Stadı'nda oynanacak maç kadrosunda sakatlıkları bulunan Mustafa Sevgi ve Ercan Yazıcı kafilede yer almadı.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Samsunspor bugün deplasmanda Süper lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Saat 17.00'da Rize Şehir Stadı'nda oynanacak maç kafilesinde hafif sakatlıkları bulunan Mustafa Sevgi ve Ercan Yazıcı yer almadı. Kızılcahamam kampında yaşahah değişiklikler nedeniyle istediği hazırlık maçlarını oynayamayan Samsunspor, Çaykur Rizespor ve Bursaspor ile oynayacağı maçlar ile hem eksikliklerini tespit edecek hemde sezona hazır hale gelecek. Sakatlıkları bulunan Mustafa Sevgi ve Ercan Yazıcı, kendileri için hazırlanacak program dahilinde Samsun'da çalışmalarını yürütecek.

Sevgi yolcu etti

Samsunspor'da hafif sakatlığı bulunan ve idmanlarda yer alan tecrübeli oyuncu Mustafa Sevgi Rize'de Çaykur Rizespor ile oynanacak hazırlık maçına teknik heyet tarafından götürülmedi. Dizinde hafif sakatlığı bulunan ve tedavisi süren Sevgi, tesislerden takım arkadaşlarını Rize'ye uğurladı.