Son idman

Sezon hazırlıklarını sürdüren Kırmızı-Beyazlı ekip Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor ile oynayacağı hazırlık maçı öncesi son idmanını yaptı.

Samsunspor'da Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor hazırlık maçı öncesi son idman yapıldı. Teknik Direktör Engin Korukır nezaretinde yapılan sabah antrenmanına Kırmızı-Beyazlı oyuncular eksiksiz katıldı. Nuri Asan Tesislerinde yapılan idmanda oyuncular yenileme ve koordinasyon çalışmaları yaparak günü hafif tempo idmanla geçti. Sportif Direktör Coşkun Zeren'in de bulunduğu idmanda Zeren ve Korukır ikilisi uzun süre baş başa bir görüşme de gerçekleşti.

Eksikliklerimizi göreceğiz

Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır, Çaykur Rizespor ile bugün oynayacakları hazırlık maçında eksiklikleri tespit edeceklerini söyledi. Korukır, "Çaykur Rize ve Bursaspor ile oynayacağımız hazırlık maçlarında tüm oyuncularımıza şans verip son durumlarına bakacağız. Ayrıca takım olarak eksik bölgelerimizi görme imkanı bulacağız. Adana Demirspor ile ilk hafta evimizde oynayacağımız maçı kazanıp lige iyi başlangıç yapmak istiyoruz. 21 Ağustos'ta oynayacağımız bu karşılaşma öncesi de belirlenen takımlarla hazırlık maçı yapıp lige hazır hale gelmek istiyoruz"dedi.