Samsun'un Bafra İlçesi'nde 13 Temmuz'da evden çıkan Bafra TML 2. sınıf öğrencisi Fatma Yursel (16) bir daha geri dönmedi. O günden itibaren şehir şehir gezerek kızını arayan 5 çocuk babası çiftçi Eyüp Yursel, kızının fotoğrafını sokaktaki vatandaşlara göstererek bulmaya çalışıyor.

BURSA'DAN ARAMIŞ


Kızının hayatından endişe ettiğini belirten baba Eyüp Yursel, 'Temmuz'un 13'ünde kızım evden dışarı çıkmak için benden izin istedi. Bir süre sonra kızımı aradım 'neredesin' dedim, o da bana 'bulvardayım, geliyorum' dedi ancak gelmedi. Kızım gelmeyince hemen polise ve jandarmaya gittik. Ancak bir sonuç alamadık. Kızımın kaybolmasından 10 gün sonra bana bir mesaj geldi. Mesajda 'Baba ben iyiyim, Antalya'dayım, beni merak etmeyin.Bir hata yaptım bu yüzden yüzünüze bakamam, zaman zaman ben sizi ararım' yazıyordu. Durumu hemen jandarmaya bildirdik sonra da mesajın Antalya'dan değil de Bursa'dan geldiğini öğrendik. Ben de Bursa'ya gittim. Belki bir tanıyan eden olur da yerini öğrenirim diye kızımın fotoğrafını göstererek Bursa'yı sokak sokak gezdim ancak bulamadım" dedi.

NE OLURSAN OL GEL
Kızını görenlerden, yerini bilenlerden yardım isteyen baba Yursel, kızına da çağrıda bulunarak şunları söyledi: 'Kızım neredeysen gel ya da bir haber ver. Ben senin babanım kızım, Allah aşkına gel. Neredeysen gel, ne olursan ol, nasıl olursan ol gel. Çok perişanız kızım, ne yolda olursan ol gel, bize bir haber ver Allah aşkına. Annen ve kardeşlerinle perişan olduk kızım. Ben zaten hastayım kızım bunu sen de biliyorsun. Bizi daha fazla üzme. Benim nasıl olacağımı sen de biliyorsun kızım. Ölüyorum kızım, seni görmeden, sesini duymadan yaşayamıyorum kızım. Ne olur bize bir haber ver.'

Ümit CEYLAN