Aşağı Avdanlılar, mahallelerine yapılan hizmetlerinden dolayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u mahalle meydanında Türk bayraklarıyla karşıladı. Mahalle sakinleri ile bir süre sohbet eden Başkan Tok, daha sonra Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Aşağı Avdan'da yapılan hizmetleri yerinde inceledi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, köy statüsünden mahalle hüviyetine kavuşan Aşağı Avdan Mahallesi'nde yapılan asfalt yol ve taş duvar çalışmalarını Muhtar Kamuran Genç ile birlikte kontrol etti. Başkan Tok, çalışmaların yerine getirilmesinde bölge halkı ve mahalle muhtarları ile sürekli koordine ve iletişim halinde olduklarını söyledi.

Aşağı Avdan da dönüşüyor

Aşağı Avdan'da 800 ton sıcak asfalt ile heyelan tedbiri için yol güvenliğini sağlamak amacıyla 150 metre uzunluğunda taş duvar ördüklerini ifade eden Başkan Erdoğan Tok, "İlkadım Belediyesi olarak ilçemizin her mahallesine hizmet götürüyoruz. Şehir merkezindeki mahallelerimizin yanı sıra üst kesimlerde hizmete aç kalmış köy statüsünden mahalle kimliğine kavuşmuş mahallelerimize ciddi anlamda yatırımlar yapmaktayız. Aşağı Avdan da köyden mahalleye dönüşmüştür. Mahalle sakinlerimiz ve muhtarımız ile birlikte ihtiyaç duyulan hizmetlerimizi kurduğumuz temaslarla yerine getirmekteyiz. Eskiden köy olan bu mahallemizde yaptığımız sıcak asfalt, taş duvar örme çalışmaları, camii ve çevresinde yapılan düzenleme çalışmaları ile hak ettiği kimliğe yaraşır hizmetlerimizi ifa etmekteyiz. Yeni mahallelerimizde yoğun emek harcayan mesai arkadaşlarımıza ve burada hayatlarını sürdüren hizmetlerimizi benimseyen sahiplenen halkımıza teşekkür ediyorum. Hizmetlerimize ara vermeden devam edeceğiz' diye konuştu.