Adana'da boynunda örümcek, kolunda örümcek ağı dövmesi bulunan bir kişi anneannesi, amcası ve dayısını soyduğu iddiasıyla gözaltına alındı.

Mersin'in Silifke ilçesinde polis, aranması bulunan 01 CER 07 plakalı otomobili durdurup sürücüsünden ehliyet ve kimliğini istedi. Yapılan sorguda Yunus Emre K.'nın hırsızlıktan aranması olduğu otomobilin gerçek sahibinin Rıza Aydın; plakasının da 01 CLR 07 olduğunu belirledi. Polis otomobilin Adana'dan çalındığını belirleyerek durumu Adana polisine bildirdi.

Adana polisi Silifke'ye gelerek zanlıyı teslim aldı. Hırsızlıktan aranan zanlının verdiği ifadesinde önce anneannesi Bedriye Aydın'ın evine girdiğini burada 300 lira para ve dayısı Rıza Aydın'ın ev telefonunu aldığını daha sonra dayısının evine girerek buradan para, altın ve otomobilin anahtarını çaldığını söylediği öğrenildi.

Zanlının buradan otomobilin 01 CLR 07 olan plakasını 01 CER 07 ile değiştirerek Tekir yaylasına doğru yola çıktığını burada amcası Tahir Karslı'nın evine giderek yengesi Dilek Karslı'nın cep telefonunu çaldığını, daha sonra ise yolda bu telefonu para almadan bir kişiye verdiğini söyledi. Hırsızın çaldığı malzemelerin bir kısmı ise hırsızın iç çamaşırından çıktı. Polis şahsın üzerinde yaptığı aramada iç çamaşırından 10 bin lira para, ayrıca pantolonunun bir cebinden 80 lira diğer cebinden üzerinde 916 yazılı kıvrımlı altın kolye, bileğinde takılı 916 yazılı altın bileklik, kolunda bir kol saati, üzerinde siyah deri cüzdan içerisinde Rıza Aydın'a ait sürücü belgesi, Çukurova Üniversitesi öğrenci kimlik kartı ve Milli Eğitim Bakanlığına ait Adana Öğretmenevine giriş kartı, MEB kimlik kartı çıktı.

Zanlının boynundaki örümcek ve kolundaki ağ dövmesi de dikkat çekti. Zanlının evlere girmesi de güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.