Kazanan biz oluruz

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, ligin başlamasına kısa bir süre takımın eksikliklerini tamamladığını söyledi. Takıma 1 günlük izin verdiklerini belirten Zeren, "Hafta başından itibaren Adana Demirspor maçının provalarına başlayacağız. İnşallah ilk maçımızda kazanan biz oluruz"dedi.

İBRE ADANA'YA DÖNDÜ

TFF 1. Lig 1. haftanın başlamasına 1 hafta kala Samsunspor'da hazırlıklar sürüyor. Dünü tek antrenmanla geçen Kırmızı-Beyazlılar, 1 günlük iznin ardından yarın yeniden topbaşı yapacak. Lig hazırlıklarını gerek kamp çalışmalarıyla gerekse hazırlık maçlarıyla en iyi şekilde sürdürdüklerini belirten Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Samsunspor olarak sezon hazırlıklarını en iyi şekilde devam ediyoruz. Takımımız 1 günlük iznin ardından hafta başında toplanarak Adana Demirspor maçının provalarına başlayacak. İlk hafta evimizde oynayacağımız Adana maçında kazanan biz olmak istiyoruz. Bu yönde eksik olan noktalarda çalışmalarımızı yaptık"dedi.

IVANOV HOCAYA BAĞLI

Galin Ivanov'un yeniden takıma kazandırılması yönünde ki çalışmalara da değinen Coşkun Zerene, "Galin Ivanov ile yönetim kurulumuz gerekli görüşmeleri yaptı ve bu görüşmeler olumlu sonuçlanmıştı. Bizde teknik direktörümüz Engin Korukır ile Ivanov meselesini konuştuk. Kendisinden alacağımız cevap sonrasında Galin Ivanov'un takıma tekrar geri dönüp dönmeyeceği netlik kazanacak. Ayrıca Ivanov'un da kendi sosyal hesaplarında Samsunspor'lu formasıyla fotoğraf paylaşması sevindirici bir durum. İnşallah bu görüşmelerde her iki taraf için hayırlı olan gerçekleşir"diye konuştu.

Salim YILDIZ