Su ile serinlediler

Günü tek idman yaparak geçiren Samsunspor'da futbolcular aşırı sıcak havada bunalınca çareyi suda aradı. Sık sık teknik ekibin su molası verdiği antrenmanlarda futbolcular yüzlerine ve enselerine süngerle su dökerek serinlemeye çalıştı.

Alperen göz kamaştırıyor

Samsunspor'un genç yıldızlarından Alperen Pak, antrenmanlardaki performansıyla göz kamaştırıyor. Yeni sezonda Kırmızı-Beyazlıların hucüm silahı rolünü üstlenecek olan Alperen, futbolseverlerden de tam not alıyor.

Ercan düz koşu yaptı

Hafif sakatlığı bulunan Ercan Yazıcı, günün tek idmanını düz koşu yaparak geçirdi. Teknik Patron Engin Korukır'ın da yakından ilgi gösterdiği Ercan, lige yetişebilmek için vargücüyle çalışıyor.

Furkan hazır

Samsunspor'un genç file bekçisi Furkan Köse, idmanlarda üstün bir performans sergiliyor. Yeni sezonda rakip forvetlere geçit vermeyeceğini belirten Furkan, "Kale emin ellerde, kimsenin şüphesi olmasın. Ben ve arkadaşlarım gerekeni yapacak"dedi.

Mehmet yarıda bıraktı

Samsunspor'un tecrübeli futbolcusu Mehmet Çakır, idmanın orta bölümlerinde karnında oluşan ağrıdan dolayı antrenmanı yarıda bırakarak tesislere geçti.

Mete çok çalışıyor

Samsunspor'un altyapısından kazanılan genç yetenek Mete Genç, idmanı düz koşu yaparak tamamladı. U21'de forma giydiği dönemlerde üstün bir grafik sergileyen Mete, "İnşallah A takımda da formayı giyer ve takımın için başarılara imza atarım"dedi.

Şut çalışması

Samsunsporda idman sonrası oyuncular bol bol şut çalışması yaptı. Teknik Direktör Engin Korukır'ın da yakından takip ettiği çalışmada oyuncular çerceveyi bulabilmek için vargücüyle şu çekti.

Bazı oyuncular ise kendi aralarında iddiaya girerek kimin daha fazla gol atacağı yönünde esprili dakikalar da geçirdi. Kötü şut atan oyuncuları sık sık uyaran Korukır, onlardan daha iyi şut çekmelerini istedi.

Korukır yakın takipte

Günü tek antrenman ile geçen Kırmızı-Beyazlılarda teknik direktör Engin Korukır, oyuncuların performanslarını yakından takip ediyor. Özellikle idman sonu yapılan şut çalışmasında oyuncuları sıkı markaja alan Korukır, kötü şut atan isimleri tek tek uyardı.

1 günlük ara

Samsunspor'da dünü tek antrenmanla geçiren Kırmızı-Beyazlı oyunculara teknik heyet tarafından 1 günlük tatil arası verildi. Oyuncular yarın yeniden tesislerde toplanarak Adana Demirspor maçının hazırlıklarına yoğun tempoda başlayacak.