Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, Kadınlar Hentbol Süper Ligi takımlarından Samsun GSK'nın sponsor sorununda çözüme yaklaştıklarını söyledi. İki firma ile görüştüklerini dile getiren Güven Özyurt, ilk görüşmenin sonucunun yarın belli olacağını belirtti.

TRANSFER SPONSORU

Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nde mücadele edecek Samsun Gençlik Spor Kulübü'nün (GSK) sponsor sorununda sona gelindi. Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, çeşitli sponsorluklarla takımın ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirterek, transfer için gerekli ana sponsor için Samsun'dan iki özel şirketle görüştüklerini dile getirdi. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın destekleriyle yola çıktıklarını belirten Güven Özyurt, "Samsun Büyükşehir Belediye'miz ile görüşmeleri sonuçlandırdık. Takıma maddi anlamda katkıda bulundu. Taşıma, forma, barınma sponsorlarını bulduk. Ama transfer ve lisans ücretleri için sponsor arıyoruz." dedi.

İLK SEÇENEK OLUMLU

Sponsor sorununa A ve B planı yaparak çözüm bulacaklarının altını çizen Güven Özyurt, "Görüşmelerimiz iki özel firma üzerinden gidiyor. İlk görüşmeler gayet olumlu geçti. Yarın sonuç gelecek. A planımız olan özel sağlık şirketi ile yaptığımız görüşme olumsuz sonuçlanırsa B planıyla temas kuracağız. Sonuç itibariyle ikisinden biri mutlaka bizim yanımızda yer alacaktır. Her ikiside olumsuz noktalanırsa bile biz bir yola çıktık. Ligde ilk yarı yaşanabilecek aksaklıkları devre arası çözüme kavuşturarak, kalıcı bir takım olmak istiyoruz." diye konuştu. Özyurt, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın katkılarıyla yapılan spor tesislerinde başarılı sonuçlar alacak takımlara destek vermeyi sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Tugay BAŞSAN