Genç ağırlıklı bir kadro ile Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde yeni sezona hazırlanan 55 Gençlik, Samsun Anakentspor yıldız erkek takımıyla hazırlık maçı yaptı. Kırmızı beyazlıların Başantrenörü Erdem Işık, hazırlık maçlarının eksikleri görme açısından önemli katkı sağlayacağını ifade etti.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) takımlarından Samsun 55 Gençlik, Samsun Büyükşehir Belediye Anakentspor'un yıldız erkek takımıyla hazırlık maçı yaptı. İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda gerçekleşen antrenman mücadelesinde 55 Gençlik, yeni sezon öncesi eksikliklerini görme fısatı buldu. Genç ağırlıklı bir kadro ile lige hazırlanan kırmızı beyazlıların baş antrenörü Erdem Işık, oyuncuların maç ritmine ulaşması için sık sık hazırlık karşılaşması yapacaklarını söyledi.

Yoğun bir idman temposuyla yeni sezona hazırlandıklarını ifade eden Erdem Işık, "Genç ağırlıklı bir kadroya sahibiz. Bu tip hazırlık maçlarının eksiklerimizi görmemiz açısından önemli katkı sağlayacağını düşünüyorum. Amacımız idman ve hazırlık maçlarıyla oyuncuların performasını daha fazla arttırmak." diye konuştu.

Tugay BAŞSAN